Darinka Brešar - Darinka Tuina

Prihajam iz kraja, imenovanega Cerknica. Večji del svojega življenja sem posvetila športu. Sprva borilni veščini karate, od petnajstega leta dalje pa gorskemu kolesarjenju, kjer sem dosegla tudi nekaj vrhunskih rezultatov na državni in mednarodni ravni. Kot vrhunska tekmovalka v gorskem kolesarjenju sem se pogosto srečevala z najrazličnejšimi bolečinami.
Sama sem na lastni koži preizkusila kar nekaj vrst masaž, vendar me je terapija s Tuina masažo (tradicionalno kitajsko masažo) pri dr. kitajske tradicionane medicine takoj prepričala in tako so že pred leti bile moje sanje postati poklicna  maserka tradicionalne kitajske masaže. Diplomirala  sem na Ekonomski fakulteti v Mariboru, toda že med študijem ekonomije  sem opravila tečaj omenjene masaže v Ljubljani. Na tečaju je kot gostujoči predavatelj predaval tudi doktor TKM Li Furu iz Kitajske, ki že 20 let  v Kranju in Ljubljani izvaja tuina masažo in akupunkturo. Doktor je v meni videl neizmerno željo in talent in me povabil na individualno učenje kitajske masaže v njegovo ordinacijo, kjer se učim na primerih njegovih pacientov. Tako so moje sanje postale resničnost. Doktor me je naučil veliko praktičnega dela in svoje znanje samo še nadgrajujem. Dal mi je neprecenljivo znanje, s katerim že uspešno pomagam ljudem in to je tista motivacija, ki me žene naprej.
Skozi šport in življenje samo sem se naučila sprejemati zmage in poraze, naučila sem se, da je v življenju mogoče doseči vse. Kjer je volja, tam je tudi pot. Moja pot ste vi in z veseljem vas sprejmem.