Filip Flisar
Filip FlisarSmučar prostega sloga

Vrhunski sport lahko, lepo primerjamo z avti. Če avto vedno matraš, ga moraš večkrat peljat na servis in le redki imajo srečo, da najdejo dobrega mehanika. Jaz moje telo vedno matram in imam veliko srečo, da sem našel dobrega mehanika, ki me spravi nazaj v red!

Simon Marčič
Simon MarčičEnduro - Rally Raid motociklist

Na masažo k Darinki Brešar hodim zaradi njene profesionalnosti, strokovnosti in predvsem rezultatov, ki jih občutim po vsaki terapiji. Poznam jo že vrsto let in sem njena stranka že od samega začetka, ko me je masirala še volontersko, saj je tudi ona podpirala mojo športno pot. Skozi leta sem tako lahko spremljal njen napredek, ki pa je skokovito narastel po šolanju pri dr. Kitajske medicine Li Furu.

Tanja - 50 let
Tanja - 50 let

Navdušena od prve sekunde! Biti masiran od tako talentirane maserke je res privilegij, izboljšano počutje inkluzivno.
Redni termini pa povzročajo, da se človek ima čemu veselit- maserki, ki ima magične roke in ki je poleg tega še fantastična oseba.

Aljaž - 39 let
Aljaž - 39 letAtlet veteran - tekmovalec na 400 in 800m

Po napornih treningih in po tekmah, obiščem Darinko, ki poskrbi, da so moje mišice primerno pripravljene za naslednje podvige. S tem občutno pripomore k popolnosti rezultata na stezi in posledično zadovoljstva. Cenim njeno strokovnost, prijaznost, ustrežljivost s primerno ceno storitve in željo po nenehnem izpopolnjevanju z njenega področja.

Ana - 20 let
Ana - 20 letŠportna gimnastičarka

Šport velikokrat prinaša številne preobremenitve, kot so zakrčenost mišic in druge manjše poškodbe. Ta specifična vrsta masaže omogoča sprostitev mišic in splošno rehabilitacijo po treningih. Tako je moje telo bolje pripravljeno in lažje prenaša obremenitve.

Maja Davis - 35 let
Maja Davis - 35 let

Kljub svoji mladosti imam že več kot 12 let težave z bolečinami v križu. Preden sem spoznala Darinko, sem poskusila različne terapije za odpravo ali lajšanje bolečin, med njimi tudi različne masaže.
Iskreno trdim, da mi ni nobena masaža ali drugačna terapija toliko pomagala kot njene masaže, saj s svojo tehniko doseže najbolj težko dostopne mišice, ki se nahajajo na problematičnem področju, in jih sprosti. Tako mišice niso več zategnjene in bolečine se zelo zmanjšajo.
Zaradi narave svojega dela veliko časa preživim v negibnem, sedečem položaju, zaradi česar je moje telo ob koncu dneva precej otrdelo in mišice zakrčene. Z Darinkino masažo tudi drugih delov telesa (predvsem ramen in vratu) se popolnoma sprostim.
Zato vsem, ki njene masaže še niste preizkusili, priporočam, da to čim prej storite in svojemu telesu privoščite le najboljše.

Breda - 54 let
Breda - 54 let

Zaradi spinalne stenoze v ledvenem predelu, imam že nekaj let hude bolečine, ki segajo v obe nogi. Stanje se mi je občasno tako poslabšalo, da sem se komaj premikala.
Od kar sem "v obdelavi" pri Darinki, so obdobja hudih bolečin vedno redkejša, gibljivost je precej boljša. Najpomembneje pa se mi zdi, da lahko kakšno noč prespim brez močnih protibolečinskih tablet, za katere vemo, kakšne stranske učinke imajo.
Žal mi je, da se za to obliko masaže nisem odločila takoj, ko so se bolečine začele pojavljati.

Anita - 50 let
Anita - 50 let

Imela sem bolečine v nogi, po mnenju zdravnika bi naj šlo za išias. Zdravnik mi je predpisal protibolečinske tablete in kasneje še terapijo z inekcijami. Kratek čas je bilo bolje, nato se je bolečina ponovila. Bolečine sem imela večji del ponoči in so se stopnjevale. Po priporočilu sina sem prišla do Darinke. Povedal mi je, da Drainka masira tudi mlade ljudi, šprtnike, pa sem si mislila...mogoče pa bo kaj pomagalo.
Pri prvi masaži sem čutila bolečine, ki pa so bile še kar znosne, pri drugi, tretji in četrti masaži sem stiskala zobe, pritekla mi je tudi kakšna solza, pri peti masaži sem začutila skozi nogo neko toploto in bolečina je prenehala. Naslednja masaža je "končno" bila prijetna....brez bolečin! Splača se vztrajati...meni se je to obrestovalo! Darinkine masaže koristim in jih bom še v bodoče! Ni vse v denarju. Tudi Darinka nam to dokazuje z zmernimi cenami!
Darinki želim veliko uspeha pri delu!

Eva - 29 let
Eva - 29 let

Darinkine masaže so neverjetno sproščujoče, po masaži se počutim kot prerojena. Ko pritisne na določene točke prav čutim, kako se energija "vozla" sprosti, telo pa postaja lahkotnejše. Če me kaj boli (mišice, križ), je Darinka vedno prava rešitev. Ker se Darinka zraven še redno izobražuje, je vsaka njena naslednja masaža drugačna, še boljša, preprosto vrhunska.